Отопление, вентилация и климатизация

Отопление, вентилация и климатизация

„ВМ Аутомейшън“ EООД е създадена през 2009г., след решение на Johnson Controls за закриване на директните представителства в 15 страни в Европа, сред които и България. Приемник е на опита и корпоративните традиции на „Джонсън Контролс България“ ЕООД и предшестващата я „Йорк Интернационал ЕООД“, създадена през 1992г.

Read More

UPS системи

UPS системи

От януари 2015г. портфолиото на фирмата се разшири с продукти за непрекъсваемо токозахранване в част UPS и Дизел Генератори, както и с продукти за инфрачервено зоново отопление.

ВМ Аутомейшън е оторизиран сервизен партньор на Итън за България.

Read More

Дизел генератори

Дизел генератори

Дружеството разполага със сервизни бази където се извършва превантивно, гаранционно и следгаранционно обслужване и ремонт на техниката. При поддръжката на машините, възлите и агрегатите се следват инструкциите на производителя и се влагат оригинални резервни части и консумативи. Сервизът е напълно оборудван и покрива територията на страната.

Read More

ВМ Аутомейшън EООД (ВМА) – VM Automation Ltd. (VMA) сме лидер в предоставянето на инженерни решения и интегрирани фасилити услуги за енергийна ефективност и автоматизация за предприятия и офис сгради в областта на индустриалната и битова климатизация, отопление и вентилация – ОВиК (HVAC), хладилното оборудване (Refrigeration), резервното и непрекъсваемо токозахранване (UPS и дизелови/газови генератори), прецизната климатизация (Close Control) за технологични центрове за данни, чисти помещения и инфрачервено зоново отопление.

Извършваме пълен инженеринг включващ инвестиционно консултиране, технически мениджмънт, проектиране, доставка и инсталация на комплексни решения, въвеждане в експлоатация, гаранционна и извънгаранционна техническа поддръжка на съоръжения, като предлагаме цялостен набор от сервизни услуги, съобразно вашите нужди.

Повече за ВМ Аутомейшън

Моля почакайте...

Абонирайте се за новини от нас

Желаете ли да получавате информация за най-новите продукти и услуги, предлагани от ВМ Аутoмейшън? Абонирайте се за нашия бюлетин.